Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Верховна рада України

Учні Бахмутської школи №2 привітали людей похилого віку

Переглядів: 2155
05.10.2016 - 07:09

У цьому році виповнилось 25 років з дня заснування Міжнародного дня людей похилого віку. З нагоди цієї дати учні Бахмутської школи №2 привітали людей похилого віку, які мешкають на території Західного мікрорайону міста та ветеранів педагогічної праці.

Людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це по милості Божій вдалося. Далеко не всім дано таке величезне досягнення і благовоління відчути мудрість своїх років. Скидати з рахунків людину, яка досягла певного солідного віку абсолютно нелюдяно.

Учні 2 класу разом зі своїми родинами та класоводом Оленою Войшнарович привітали людей похилого віку: з родини Богомолової Марії – Лукашенко Євдокію Федорівну 1925 р.н.; родини Посохова Максима – Лозову Людмилу Петрівну 1939р.н.; родини Соболєва Дмитра – Жарікову Зою Іванівну 1941р.н. Учні 4-Б класу (класовод Ірина Беленець) відвідали ветерана праці та учасника війни Вакалову Лідію Данилівну.

Члени учнівського самоврядування привітали ветеранів педагогічної праці Іщенко Людмилу Михайлівну, Коваленко Олександра Федоровича та Кузьменко Валентину Миколаївну.

Літній вік людини – це досвід і терпіння, наполегливість та здатність досягати поставлених завдань, ментальної гнучкості й толерантності, яка присутня у більшості літніх людей. То ж молодому поколінню є чому в них навчитися і є з кого брати приклад.

У цьому році виповнилось 25 років з дня заснування Міжнародного дня людей похилого віку. З нагоди цієї дати учні Бахмутської школи №2 привітали людей похилого віку, які мешкають на території Західного мікрорайону міста та ветеранів педагогічної праці.У цьому році виповнилось 25 років з дня заснування Міжнародного дня людей похилого віку. З нагоди цієї дати учні Бахмутської школи №2 привітали людей похилого віку, які мешкають на території Західного мікрорайону міста та ветеранів педагогічної праці.У цьому році виповнилось 25 років з дня заснування Міжнародного дня людей похилого віку. З нагоди цієї дати учні Бахмутської школи №2 привітали людей похилого віку, які мешкають на території Західного мікрорайону міста та ветеранів педагогічної праці.У цьому році виповнилось 25 років з дня заснування Міжнародного дня людей похилого віку. З нагоди цієї дати учні Бахмутської школи №2 привітали людей похилого віку, які мешкають на території Західного мікрорайону міста та ветеранів педагогічної праці.

Останні статті на сайті