Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

ExportUA

Дистанційні Online - співбесіди із претендентами на роботу тривають

Переглядів: 2914
10.10.2016 - 07:38

13 безробітних громадян, в тому числі 1 особа з інвалідністю, 2 учасника АТО та 1 внутрішньо переміщена особа, 7 жовтня 2016 року у приміщені та за сприяння Артемівського міського центру зайнятості в рамках міні-ярмарку вакансій провели Online - співбесіду із представником Бахмутської установи виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області.

Вже вдруге за останній тиждень шукачі роботи мали змогу поспілкуватися з потенційним роботодавцем в онлайн режимі, що свідчить про підвищення зацікавленості як безробітних громадян так і роботодавців до сучасного та зручного формату проведення співбесіди. В ході проведення міні-ярмарку 3 із присутніх виявили зацікавленість та були запрошені до  установи виконання покарань для ознайомлення із умовами праці безпосередньо у роботодавця.

Наразі, установа відчуває гостру потребу молодших інспекторів, тому сприяння служби зайнятості в пошуку кандидатів на вакантні посади стає в нагоді. Умови роботи - звичайні. Зарплата від 2000 грн. без урахування надбавки за вислугу років.

Установу на міні-ярмарку представляла начальник відділу кадрового забезпечення, підполковник Тетяна Потапова.

Відкрила ярмарок директор Артемівського міського центру зайнятості Ірина Лещенко інформацією про сьогоднішню ситуацію та тенденції на ринку праці, про соціальні послуги, які служба зайнятості надає своїм клієнтам як з числа роботодавців, так і безробітним, які перебувають на обліку. Ірина Лещенко також проінформувала присутніх про нові форми роботи центру зайнятості, зокрема: запис відеорезюме та відеовакансії, проведення відеопрезентацій роботодавців, а також проведення онлайн-співбесід за допомогою ІТ-технологій.

З презентацією закладу та робочих місць виступила Тетяна Потапова. Вона повідомила присутніх про особливості роботи установи, умови та режим роботи, рівень заробітної плати, додаткові соціальні пільги. Зокрема йшлося про можливості безкоштовно навчатися у вищих навчальних закладах на заочних факультетах із збереженням заробітної плати під час перебування на сесіях, адже для співробітників відкритий факультет в Академії Державної пенітенціарної служби України у м. Чернігові. За умови навчання у Вузах існує реальна перспектива кар'єрного росту. 

Враховуючи, що в установі передбачений ретельний відбір кандидатів на запропоновані вакансії, в тому числі спеціальна перевірка та вимоги щодо фізичного стану співробітників, Online – співбесіда є початковим, але безумовно важливим етапом, за яким зацікавленим кандидатам доведеться пройти певний шлях до кінцевої мети – отримання постійного робочого місця.

Дистанційні Online - співбесіди із претендентами на роботу тривають

Останні статті на сайті