Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Наукові досягнення учнів Часовоярської школи №15

Переглядів: 2331
10.10.2016 - 10:51

Учні Часовоярської школи №15 стали учасниками ІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Студенти та молодь для майбутнього країни», яка проходила на базі навчально-наукового професійно-педагогічного інституту Української інженерно-педагогічної академії у м. Бахмуті.

Часовоярську школу №15 представляло 8 учнів, які працювали у гуманітарній та політехнічній секціях і презентували свої наукові дослідження. За результатами участі учениця 11 класу Анісімова Варвара посіла І місце у секції «Політехнічні науки/Інформаційні технології» (науковий керівник Тетяна Трубеко), учень 9 класу Кліменко Максим посів ІІ місце у цій же секції (науковий керівник Рімма Морозова), учень 9 класу Сітьков Ілля - ІІ місце у секції «Гуманітарні науки» (науковий керівник Ірина Сітькова). Саму найменшу учасницю конференції Печерицю Марію, ученицю 7 класу, нагороджено Грамотою учасника.

Велика вдячність організаторам цього заходу за те, що крім грамот, діти отримали цінні подарунки, а також екскурсійну поїздку на соляні шахти у м. Соледар, що справила на них велике враження.

Учні Часовоярської школи №15 стали учасниками ІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Студенти та молодь для майбутнього країни»Учні Часовоярської школи №15 стали учасниками ІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Студенти та молодь для майбутнього країни»Учні Часовоярської школи №15 стали учасниками ІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Студенти та молодь для майбутнього країни»

Останні статті на сайті