Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Розвиток навичок педагогів м. Бахмута

Переглядів: 2482
10.10.2016 - 12:50

Учителі Бахмутської загальноосвітньої школи №10 Тетяна Бак, Ольга Онишко, Євгенія Буднік, Галина Жукова та Олег Бак взяли участь у навчальному проекті «Розвиток життєвих, професійних та кар’єрних навичок педагогів ВПО». Проект реалізований громадською організацією «Рух української неформальної освіти» за підтримки Посольства Королівства Нідерландів та громадської організації «Центр соціальної дії». Головна мета проекту – підвищення конкурентоспроможності освітян на ринку праці.

Проект тривав півроку. Під час дистанційного навчання вчителі, учасники проекту, опанували чотири навчальні модулі: «Хмарна освіта», «Сучасні тренди в освіті», «Інструменти on-line педагога», «Психологія успішної людини». Тетяна та Олег Бак успішно пройшли всі чотири модулі, отримали відповідні сертифікати. Проте, головне, що отримали учасники від цього проекту, це нові знання, нових друзів, впевненість у своїх силах та можливостях у час реформування освіти.

Як зазначила на підсумковій конференції Наталія Гущина, начальник відділу неформальної та інформальної освіти для дорослих ІМЗО у своїй презентації «Неформальна освіта – складова освіти впродовж життя», «…нова українська школа має готувати критично і творчо мислячих, суспільно активних випускників, які будуть успішними громадянами України. Для цього кожний без винятку педагог повинен систематично навчатися і вдосконалювати не лише свою професійну майстерність, а розвиватись як особистість та громадянин.»

Велика подяка авторам та координаторам проекту Артему Герману, завідувачу сектора розвитку мислення, спілкування та співробітництва та Олені Бурдун, методисту сектора цифрової грамотності.

Останні статті на сайті