Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Відкриті уроки англійської мови у Бахмутській школі №12

Переглядів: 2559
11.10.2016 - 14:09

Відповідно до Року англійської мови, оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, у рамках методичного тижня 10 жовтня в Бахмутській школі №12 проведено відкриті уроки англійської мови у старших класах учителями Ларисою Богданцевою, Іриною Горбажий і Тетяною Пухальською. Теми уроків були цікаві та актуальні: «Працевлаштування. Співбесіда», «Вимоги роботодавців», «Молодіжні субкультури», «Молодіжні організації».

Уроки відвідала методист міського методичного кабінету Інна Астапова. На уроках створено комфортні умови навчання, за яких учні відчували успішність, свою інтерактивну досконалість, що зробило продуктивним сам освітній процес. На своїх уроках учителі уміло використовували різні форми інтерактивного навчання: рольову гру, дискусію, створювали проблемні ситуації.

Завдяки таким інтерактивним вправам в учнів розвивається бажання до творчої праці, вони досягають успіхів, мають можливість застосовувати набуті навички у реальних життєвих ситуаціях.

Відкриті уроки англійської мови у Бахмутській школі №12Відкриті уроки англійської мови у Бахмутській школі №12Відкриті уроки англійської мови у Бахмутській школі №12

Останні статті на сайті