Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 82 гостя.

До Дня захисника України

Переглядів: 1888
18.10.2016 - 07:38

14 жовтня вся країна святкує День захисника України та День Українського козацтва.

Напередодні свята вихованці старшої групи «Совенятко» дошкільного навчального закладу №55 «Ведмежатко» разом з вихователем групи Вірою Лесковець та інструктором з фізичної культури Олегом Чмирьовим відзначили День захисника України.

У всі часи захищати рідну землю було справою честі та гідності мужніх людей, дійсних патріотів своєї країни, святим обов’язком кожного громадянина. Тож День захисника України – це всенародне свято. Воно є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь захисників Батьківщини та проявом поваги народу до них. У нього славні традиції, за ним стоїть сама історія, сповнена героїчними подвигами, яскравими вчинками.

Вихованці старшої групи «Совенятко» дошкільного навчального закладу №55 відвідали мотузковий парк «Лісова казка» у м. Бахмуті, де малята активно розважались на спеціально обладнаних атракціонах з мотузок. Під час проходження канатної траси, діти розвивали у собі рішучість, силу, витримку; вчились бути мужніми, відважними, сміливими, як справжні воїни.

Дошкільнятам дуже сподобався новий вид спортивної розваги, вони отримали масу задоволення та позитивні емоції на весь день!

Вихованці старшої групи «Совенятко» дошкільного навчального закладу №55 відвідали мотузковий парк «Лісова казка» у м. БахмутіВихованці старшої групи «Совенятко» дошкільного навчального закладу №55 відвідали мотузковий парк «Лісова казка» у м. Бахмуті