Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 106 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Тиждень захисників України у Бахмутській школі №10

Переглядів: 2662
18.10.2016 - 08:08

Щорічно 14 жовтня на всій території України відзначається потрійне свято – День захисника України, День українського козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці. Традиційно напередодні у Бахмутській школі №10 проведено цілу низку заходів: «Козацькі розваги», лінійку «Покрова Пресвятої Богородиці – Покровителька Українського козацтва і Збройних Сил України», конкурси малюнків, святкових листівок тощо.

У рамках місячника національно-патріотичного та громадянського виховання, оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, учитель історії Олег Бак разом з учнями 8-Б та 9-А класів провів виховний захід за темою «Українські Збройні Сили в історичних документах». На заході діти презентували копії документів часів Богдана Хмельницького, документи про діяльність організацій «Сокіл», «Січ», «Пласт» та інших. Головною метою стало інформування учнів про історію наших Збройних Сил, виховання гідності, патріотизму та поваги до військових – захисників України.

Команда учнів школи під керівництвом педагога-організатора Марії Моісеєвої взяла участь у міському фестивалі «Мужність і відвага крізь покоління».

Учителем біології Валентиною Сажневою проведено конкурс квіткових композицій. Композиції учнів 1-А, 6-Б та 7-А класів, переможці шкільного конкурсу, взяли участь у обласній віртуальній виставці-конкурсі квіткових композицій до Дня захисника України.

Для учнів 8 класів вчителями Мариною Сподіною, Олегом Баком, Лейлою Семеніхіною та Оленою Дробітько було проведено екологічно-патріотичну гру «Паросток». Школярі зібралися в актової залі для урочистого відкриття гри. Класи сформували команди географів, істориків, екологів та спортсменів. Команди 8-Ата 8- Б класів виконували різноманітні завдання. Географи орієнтувалися по топографічній карті: визначили географічні координати та азимут точок, описували місцевість. Екологи готували, а потім захищали плакат, де були розкриті екологічні проблеми нашої країни. У цікавій ігровій формі учні показали свої знання з історії нашої держави та українського козацтва, спортивної підготовки та вміння декламувати вірші українських поетів про рідний край та його славне історичне минуле.

Тиждень добіг свого кінця, проте попереду ще багато заходів, цікавих зустрічей, історичних квестів.

Тиждень захисників України у Бахмутській школі №10Тиждень захисників України у Бахмутській школі №10Тиждень захисників України у Бахмутській школі №10Тиждень захисників України у Бахмутській школі №10

Останні статті на сайті