Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 77 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Свято «Ви славні сини рідної землі!» у Бахмутській школі №12

Переглядів: 992
18.10.2016 - 08:10

День Захисника України – це свято мужності й геройства.

У рамках заходів, запланованих Управлінням освіти Бахмутської міської ради, у Бахмутській школі №12 пройшов святковий концерт, присвячений захисникам України, які були присутні на заході.

Слова вдячності лунали і тим, хто багато років тому назад захищав батьківщину, і тим, хто нині з автоматом береже наш спокій, велику нашу родину – рідну, вільну Україну. Перед воїнами виступили юні дарування, які виконували пісні, танці, грали на народних інструментах. До учнів школи звернулись військовослужбовці, які передали від нинішніх захисників український прапор, підписаний багатьма бійцями з військових бригад, які захищають Донбас. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять славних синів України: воїнів-визволителів у роки Другої світової війни, героїв небесної сотні і героїв АТО, запалили свічки пам’яті.

Від учнів школи воїни отримали невеличкі подарунки, які приготували діти та вчителі.

Свято «Ви славні сини рідної землі!» у Бахмутській школі №12Свято «Ви славні сини рідної землі!» у Бахмутській школі №12Свято «Ви славні сини рідної землі!» у Бахмутській школі №12Свято «Ви славні сини рідної землі!» у Бахмутській школі №12