Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Учні Часовоярської школи №15 – лауреати конкурсу дитячої та юнацької творчості «Сіверський Донець – очима молоді»

Переглядів: 2640
18.10.2016 - 13:22

Учениці Часовоярської школи №15 взяли участь у 10-му ювілейному конкурсі дитячої та юнацької творчості «Сіверський Донець – очима молоді», що проводився Сіверсько-Донецьким басейновим управлінням водних ресурсів спільно з громадською організацією «Сіверський Донець – відродження» у рамках відзначення Дня Сіверського Дінця – 2016 за підтримки Донецької та Луганської облдержадміністрацій.

На проведення заходів були виділені кошти з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища. Для участі у конкурсі подавались фотографії, малюнки, прозові та поетичні твори, вироби з природних і прикладних матеріалів, дослідницькі роботи, а також агітаційні розробки: стін-газети, плакати, буклети – усе, що закликає до збереження і раціонального використання водних ресурсів басейну р. Сіверський Донець.

Організатори конкурсу мали за головну мету заохотити дітей до творчості та пізнання себе як частки природи, розвинути інтерес молоді до проведення екологічних досліджень, підтримати ініціативи учнів та педагогів у пропаганді дбайливого ставлення до безцінного дару природи – води.

Цього року для участі у конкурсі було надано 337 творчих робіт за 6 номінаціями: фотографії – 76, малюнки – 131, прозові й поетичні твори – 35, вироби з природних і прикладних матеріалів – 72, дослідницькі роботи – 6, агітаційні розробки – 17. Учениці Часовоярської школи №15 Разборська Діана (8 клас) та Анісімова Варвара (11 клас) представили свої роботи у номінаціях «Малюнок» та «Дослідницькі роботи» відповідно. Дівчата стали лауреатами конкурсу та нагороджені Дипломами і цінними подарунками від спонсорів.

Останні статті на сайті