Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 62 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Службою у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради проведені рейди «Сім’я»

Переглядів: 2616
21.10.2016 - 08:57

На території Бахмутської міської ради затверджений  План заходів з виконання Загальнодержавної програми «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» на період до 2016 року».

Одним з завдань даного рішення є захист прав дітей різних категорій, запобігання соціальному сирітству, подолання бездоглядності та безпритульності серед дітей. З метою своєчасного виявлення бездоглядних та безпритульних дітей на території міста проводяться профілактичні відвідування сімей з дітьми, які опинились в складних життєвих обставинах.

Протягом тижня з 17.10.2016 по 21.10.2016 службою у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради спільно з структурами, що здійснюють соціальний захисті дітей, з метою запобігання негативним проявам у дитячому середовищі були проведені рейди «Сім’я».

Було обстежено 5 родин, де виховуються 9 дітей, які перебувають в службі у справах дітей на обліку, як діти, що опинились в складних життєвих обставинах.

Батькам були надані роз’яснення, стосовно виховання та утримання дітей, та зроблені попередження щодо відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Службою у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради проведені рейди «Сім’я».