Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Сухе плавання в «Оленці»

Переглядів: 2921
24.10.2016 - 06:34

З метою підвищення рівня професійної майстерності педагогів у дитячому садку №47 «Оленка», який є Школою сприяння здоров’ю, проходить методичний марафон «Здоров`язбережувальні технології у роботі з дошкільниками». І в рамках проведення цього заходу відбувся майстер-клас з сухого плавання «Казочка про чарівні мушлі», який провів інструктор з фізвиховання закладу Вікторія Козлюк для педагогів ДНЗ №47 та ДНЗ №16.

Мета проведення майстер-класу – підвищення теоретичного рівня та фахової майстерності педагогів дошкільних закладів з використання здоров’язбережувальних технологій e дитячому садку.

У теоретичній частині Вікторія Козлюк ознайомила педагогів з поняттям «сухе плавання», які завдання вирішує ця технологія, які необхідні для занять з «сухого плавання» атрибути та тренажери і з чого їх можна самостійно виготовити. У практичній частині фізінструктор показала на практиці використання цієї здоровязберігаючої технології з дошкільниками. Учасники майстер-класу переглянули заняття «Казочка чарівної мушлі», на якому малята розвивали гнучкість хребта, рухливість суглобів, еластичність м’язів за допомогою сюжетно-ігрової форми проведення заняття та тренажерів «Сухого плавання».

З метою підвищення рівня професійної майстерності педагогів у дитячому садку №47 «Оленка», який є Школою сприяння здоров’ю, відбувся майстер-клас з сухого плавання «Казочка про чарівні мушлі».З метою підвищення рівня професійної майстерності педагогів у дитячому садку №47 «Оленка», який є Школою сприяння здоров’ю, відбувся майстер-клас з сухого плавання «Казочка про чарівні мушлі».З метою підвищення рівня професійної майстерності педагогів у дитячому садку №47 «Оленка», який є Школою сприяння здоров’ю, відбувся майстер-клас з сухого плавання «Казочка про чарівні мушлі».

Останні статті на сайті