Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 145 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Урочисте підведення підсумків Спартакіади - 2016 у Бахмутській школі №5

Переглядів: 3447
24.10.2016 - 06:37

Три дні тривали запеклі змагання спартакіади для учнів всієї школи протягом осінніх канікул. І ось, настала хвилююча мить підведення підсумків, яку з нетерпінням чекали школярі від першого до одинадцятого класу.

Директор школи та вчителі фізичного виховання оголосили результати змагань зі стрітболу (для 10-11 класів), теннісу (для 9 класів), стрільби із гвинтівки (для 7-8 класів), легкої атлетики (для 5-6 класів) та «Веселих стартів» (для учнів початкової школи). Команди-переможці отримали грамоти за зайняті призові місця. Крім цього грамотами були нагороджені учні, що мали особисті досягнення у змаганнях: з легкої атлетики - Тітанян Едгар (стрибки в довжину), Муравчук Олексій, Димченко Анастасія (біг на короткі дистанції), Кислов Максим, Бояркін Іван (стрільба) і Струговець Анастасія (теніс).

Уже другий рік поспіль цей цікавий шкільний захід проходить за підтримки приватного підприємця Володимира Іванкова, а цього року і благодійного фонду «ДАР», які активно сприяють розвитку фізичної культури та спорту в школі. Так, представники спортивних команд від кожного класу отримали солодкий приз – торт. На такій солодкій ноті закінчуються осінні канікули учнів Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням.

 

Урочисте підведення підсумків Спартакіади - 2016  у Бахмутській школі №5Урочисте підведення підсумків Спартакіади - 2016  у Бахмутській школі №5Урочисте підведення підсумків Спартакіади - 2016  у Бахмутській школі №5Урочисте підведення підсумків Спартакіади - 2016  у Бахмутській школі №5Урочисте підведення підсумків Спартакіади - 2016  у Бахмутській школі №5Урочисте підведення підсумків Спартакіади - 2016  у Бахмутській школі №5