Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Донецька обласна рада

Осінній пробіг

Переглядів: 2749
31.10.2016 - 14:48

29 жовтня у міському парку Бахмуту відбувся традиційний легкоатлетичний пробіг «Осінь Донбасу».

У пробігу на дистанціях 800м, 1600м, 3200м, 4000м, 4800м взяли участь спортсмени з чотирьох команд: ДВУОР ім.С.Бубки, КДЮСШ №1 Бахмутської міської ради, ДО ДЮСШІ, ДЮСШ Бахмутського району – понад 50 спортсменів.

Незважаючи на прохолодну погоду учасники продемонстрували запеклу боротьбу. Управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації взяло на себе витрати по харчуванню учасників та суддів. Для зігріву спортсменів на фініші була організована польова кухня з гарячим чаєм та печивом.

Переможці та призери були нагородженні грамотами та медалями управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

Командний залік по медалям

Команда

Золото

Серебро

Бронза

Місце 4

Місце 5

Місце 6

Місце 7

Місце 8

ДВУОР ім.С.Бубки

4

1

3

3

1

2

2

1

КДЮСШ №1

3

7

1

2

3

2

2

2

ДЮСШ району

1

1

1

1

 

 

 

 

ДО ДЮСШІ інвалідів

1

 

1

 

 

 

 

 

Також в змаганнях прийняли участь:

  • тренер-викладач з легкої атлетики КДЮСШ № 1 Васькін Костянтин, який здобув срібло  на дистанції 4,800 м;
  • вчитель фізичної культури ЗОШ № 12 Піддубний Артем, який здобув золото на дистанції
  • 4,80 0 м.

Вітаємо чемпіонів, призерів  та іх тренерів.

29 жовтня у міському парку Бахмуту відбувся  легкоатлетичний пробіг «Осінь Донбасу». У пробігу взяли участь спортсмени з чотирьох команд: ДВУОР ім.С.Бубки, КДЮСШ №1 Бахмутської міської ради, ДО ДЮСШІ, ДЮСШ Бахмутського району – понад 50 спортсменів.29 жовтня у міському парку Бахмуту відбувся  легкоатлетичний пробіг «Осінь Донбасу». У пробігу взяли участь спортсмени з чотирьох команд: ДВУОР ім.С.Бубки, КДЮСШ №1 Бахмутської міської ради, ДО ДЮСШІ, ДЮСШ Бахмутського району – понад 50 спортсменів.29 жовтня у міському парку Бахмуту відбувся  легкоатлетичний пробіг «Осінь Донбасу». У пробігу взяли участь спортсмени з чотирьох команд: ДВУОР ім.С.Бубки, КДЮСШ №1 Бахмутської міської ради, ДО ДЮСШІ, ДЮСШ Бахмутського району – понад 50 спортсменів.29 жовтня у міському парку Бахмуту відбувся  легкоатлетичний пробіг «Осінь Донбасу». У пробігу взяли участь спортсмени з чотирьох команд: ДВУОР ім.С.Бубки, КДЮСШ №1 Бахмутської міської ради, ДО ДЮСШІ, ДЮСШ Бахмутського району – понад 50 спортсменів.29 жовтня у міському парку Бахмуту відбувся  легкоатлетичний пробіг «Осінь Донбасу». У пробігу взяли участь спортсмени з чотирьох команд: ДВУОР ім.С.Бубки, КДЮСШ №1 Бахмутської міської ради, ДО ДЮСШІ, ДЮСШ Бахмутського району – понад 50 спортсменів.29 жовтня у міському парку Бахмуту відбувся  легкоатлетичний пробіг «Осінь Донбасу». У пробігу взяли участь спортсмени з чотирьох команд: ДВУОР ім.С.Бубки, КДЮСШ №1 Бахмутської міської ради, ДО ДЮСШІ, ДЮСШ Бахмутського району – понад 50 спортсменів.29 жовтня у міському парку Бахмуту відбувся  легкоатлетичний пробіг «Осінь Донбасу». У пробігу взяли участь спортсмени з чотирьох команд: ДВУОР ім.С.Бубки, КДЮСШ №1 Бахмутської міської ради, ДО ДЮСШІ, ДЮСШ Бахмутського району – понад 50 спортсменів.

Останні статті на сайті