Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 84 гостя.

Презедент України

Заходи до Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників в Артемівському педагогічному училищі

Переглядів: 3463
03.11.2016 - 12:43

З 26 по 28 жовтня 2016 року в Артемівському педагогічному училищі було проведено ряд заходів, присвячених Дню визволення України від німецько-фашистських загарбників.

Метою всіх заходів було всенародне  відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні та формування національно-патріотичної свідомості у студентської молоді.

У кабінеті історії   та права  було оформлено стенд «28 жовтня 1944 року – день визволення України від нацизму».Протягом 26-28 жовтня проведені виховні години:  «Солдати перемоги»,  «День визволення України»,  «72 річниця визволення України від нацизму»,  «Згадаймо тих, хто йшов через фронт», «Перемога! Свята перемога!», «Пам’ятаймо героїв!», «Подвиг їх буде жити в віках»,  «І пам’ять священна!»,  «Пам’ять стени плачу». У бібліотеці та у вестибюлі училища був оформлений стенд, присвячений 72-річниці визволення України від нацизму «Тих днів не стерти з пам’яті людської»

28 жовтня студенти   фізичного відділення  та  дошкільного відділення  відвідали залу в краєзнавчому музеї «Демонстрація бойової техніки Другої світової війни»,  студенти  музичного відділення   відвідали концерт, присвячений подіям 72-річниці  визволення України від фашистських загарбників, а  студенти 11 групи дошкільного відділення та 1 курсу фізичного відділення  прийняли участь у загальноміському мітингу та  поклали квіти на Братську могилу міста.

З 26 по 28 жовтня 2016 року в Артемівському педагогічному училищі було проведено ряд заходів, присвячених Дню визволення України від німецько-фашистських загарбників. З 26 по 28 жовтня 2016 року в Артемівському педагогічному училищі було проведено ряд заходів, присвячених Дню визволення України від німецько-фашистських загарбників. З 26 по 28 жовтня 2016 року в Артемівському педагогічному училищі було проведено ряд заходів, присвячених Дню визволення України від німецько-фашистських загарбників. З 26 по 28 жовтня 2016 року в Артемівському педагогічному училищі було проведено ряд заходів, присвячених Дню визволення України від німецько-фашистських загарбників. З 26 по 28 жовтня 2016 року в Артемівському педагогічному училищі було проведено ряд заходів, присвячених Дню визволення України від німецько-фашистських загарбників. З 26 по 28 жовтня 2016 року в Артемівському педагогічному училищі було проведено ряд заходів, присвячених Дню визволення України від німецько-фашистських загарбників. З 26 по 28 жовтня 2016 року в Артемівському педагогічному училищі було проведено ряд заходів, присвячених Дню визволення України від німецько-фашистських загарбників. З 26 по 28 жовтня 2016 року в Артемівському педагогічному училищі було проведено ряд заходів, присвячених Дню визволення України від німецько-фашистських загарбників. З 26 по 28 жовтня 2016 року в Артемівському педагогічному училищі було проведено ряд заходів, присвячених Дню визволення України від німецько-фашистських загарбників.