Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Презедент України

День працівників залізничного транспорту в Артемівському коледжі транспортної інфраструктури

Переглядів: 1978
03.11.2016 - 12:52

2 листопада 2016 року в Артемівському коледжі транспортної інфраструктури  відбулось свято до Дня працівників залізничного транспорту! 

На всіх етапах  розвитку залізничники  завжди відзначаються  професійною майстерністю, самовідданістю,  сумлінною працею,  почуттям високого громадянського обов’язку.   

Зранку весь коледж поринув у святкову атмосферу. На великій перерві  в холі навчального закладу лунала музика, студенти сміливо підходили до мікрофону і вітали своїх друзів та викладачів з Днем залізничника!

Яскравим продовженням свята був концерт в актовій залі коледжу. Слова привітання прозвучали від директора навчального закладу Зінченка Миколи Федоровича, який висловив упевненість в тому, що коледж ще не одне десятиліття буде здійснювати якісну підготовку фахівців, таких необхідних для нашої країни. Не обійшлося без виступу міського керівництва.                                                
       Начальник Управління молодіжної політики та у справах дітей  Бахмутської міської ради Махничева  Людмила Олексіївна привітала студентів з їх "професійним" святом, побажавши їм успіхів у підкоренні життєвих вершин і загального благополуччя.

Дружній колектив студентів підготував цікаву концертну програму із запальними танцями, піснями та розважальними сценами. У кумедній формі вони вирішили розказати про власні будні і про майбутню професію.

Загалом День залізничника пройшов дуже енергійно та насичено, як то кажуть «по - студентському».  У всіх залишилось багато вражень та позитивних спогадів!

2 листопада 2016 року в Артемівському коледжі транспортної інфраструктури  відбулось свято до Дня працівників залізничного транспорту! 2 листопада 2016 року в Артемівському коледжі транспортної інфраструктури  відбулось свято до Дня працівників залізничного транспорту!