Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 119 гостей.

Презедент України

Батьківська конференція у Бахмутській школі №5

Переглядів: 2477
04.11.2016 - 13:42

У Бахмутській школі №5 відбулася планова батьківська конференція за темою «Громадянська освіта: шлях до свідомої, активної та корисної громадянської позиції». На заході були присутніми 93 представники батьківської громади школи та 25 педагогів.

Захід було розпочато творчими номерами, які учні приготували для своїх батьків. У ході конференції виступила директор школи Вікторія Просяник, яка довела до відома батьків підсумки навчально-виховної діяльності школи за 2015-2016 навчальний рік та розповіла про плани та перспективи на поточний рік. Також слово мала заступник директора з виховної роботи Ірина Коваленко, яка проінформувала батьків про стан виховної роботи в школі та наголосила на значущих заходах, які відбудуться у школі у 2016-2017 навчальному році.

Крім цього, протягом заходу відбулося голосування за кандидатів на пост голови батьківського комітету школи та членів Ради школи. За підсумками голосування рахункова комісія оголосила обрання головою батьківського комітету школи Євгенію Деменкову та склад Ради школи у кількості 10 чоловік. Поряд із цим, присутні одностайно проголосували за надання школі україномовного статусу у 2017 році.

У Бахмутській школі №5 відбулася планова батьківська конференція за темою «Громадянська освіта: шлях до свідомої, активної та корисної громадянської позиції».У Бахмутській школі №5 відбулася планова батьківська конференція за темою «Громадянська освіта: шлях до свідомої, активної та корисної громадянської позиції».У Бахмутській школі №5 відбулася планова батьківська конференція за темою «Громадянська освіта: шлях до свідомої, активної та корисної громадянської позиції».У Бахмутській школі №5 відбулася планова батьківська конференція за темою «Громадянська освіта: шлях до свідомої, активної та корисної громадянської позиції».

Останні статті на сайті