Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 72 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

9 листопада 2016 року в центральній міській бібліотеці на літературно-поетичний марафон «Мовний калейдоскоп» зібралися мешканці міста різних національностей і різних вікових категорій.

Переглядів: 3245
11.11.2016 - 13:36

9 листопада 2016 року в центральній міській бібліотеці на літературно-поетичний марафон «Мовний калейдоскоп» зібралися мешканці міста різних національностей і різних вікових категорій.

В марафоні взяли участь студенти Горлівського інституту іноземних мов (керівник Друп А.В.), Бахмутського коледжу транспортної інфраструктури (керівник Ольховська Г.М.) та учениці НВК № 11 Мохасин Яра і Кім Вороніна (керівник Василенко С.О.).
Відкрив марафон студент 4 курсу Бахмутського коледжу транспортної інфраструктури Носко Олександр, який прочитав вірш на українській мові. В цей день в виконанні студентки азербайджанки Сагієвої Гюзель, туркменок Баратової Нарбібі і Редженової Зухри звучали вірші на їхній рідній мові. Член товариства ХЕСЕД-ЦДАКА Семенов Федір Михайлович читав повчальні для юнаків вірші на івриті. Грузинка Манана Бендиліані озвучила на грузинській мові уривок із поеми Ш. Руставелі «Витязь в тигровой шкуре». Білоруську поезію представила колега бібліотекар Шаврова Надія Павлівна гумористичним віршем Кіндрата Кропиви. Німецьку поезію прочитала Діана Потапцева студентка Горлівського інституту іноземних мов. Російську поезію Е. Асадова, В. Висоцького озвучили Бондаренко Олена Володимирівна, голова ГО «Надія» та ветеран освіти Калюжна Лариса Пилипівна. Вперше в стінах бібліотеки звучала арабська мова, вірш йєменського поета прочитала Яра Мохасин, учениця 8-го класу НВК №11. Доповненням до кожного виступу була розповідь ведучої Горбуленко Олени про особливості мови та поезії різних народів.
Після завершення заходу, ще довго його учасники не розходилися, спілкувалися з новими друзями, яких знайшли у бібліотеці. Спільне фото на згадку і добрі побажання працівникам бібліотеки надовго залишаться в пам’яті тих, хто брав участь в мовному марафоні.

9 листопада 2016 року в центральній міській бібліотеці на літературно-поетичний марафон «Мовний калейдоскоп» зібралися мешканці міста різних національностей і різних вікових категорій.9 листопада 2016 року в центральній міській бібліотеці на літературно-поетичний марафон «Мовний калейдоскоп» зібралися мешканці міста різних національностей і різних вікових категорій.9 листопада 2016 року в центральній міській бібліотеці на літературно-поетичний марафон «Мовний калейдоскоп» зібралися мешканці міста різних національностей і різних вікових категорій.9 листопада 2016 року в центральній міській бібліотеці на літературно-поетичний марафон «Мовний калейдоскоп» зібралися мешканці міста різних національностей і різних вікових категорій.9 листопада 2016 року в центральній міській бібліотеці на літературно-поетичний марафон «Мовний калейдоскоп» зібралися мешканці міста різних національностей і різних вікових категорій.