Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

У місті Бахмуті пройшов семінар шкільних бібліотекарів

Переглядів: 1266
15.11.2016 - 13:15

Відповідно до плану роботи Управління освіти Бахмутської міської ради та міського методичного кабінету на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 було проведено семінар шкільних бібліотекарів.

Тема заходу «Проектна діяльність шкільної бібліотеки у формуванні читацької компетентності учнів» була актуальною і спонукала бібліотекарів до підвищення фахової майстерності. Відкрила семінар методист міського методичного кабінету Галина Новикова. Вона ознайомила присутніх з регламентом роботи і зосередила увагу на основних питаннях щодо розвитку читацької компетентності засобами проектної діяльності.
Завідувач шкільної бібліотеки ЗОШ №12 Ольга Никонорова представила нову форму масової роботи event «Моє слово з роси і води, в ньому ВІРА, ЛЮБОВ і НАДІЯ...» за поетичними творами Світлани Решетової. Чуттєво та емоційно відреагували учасники семінару на останній відеозапис Світлани Андріївни «Я можу словом увесь світ озвучить, зігравши на одній лише струні…».
Ай-стопер «Кольорова парасолька», підготовлений учителем початкових класів Катериною Дмитришиною та учнями 4-го класу, викликав у глядачів теплі посмішки та естетичну насолоду. Тісний тандем педагога і бібліотекаря розкрито під час історичної естафети «Люди свободи», яку провели учні 10-го класу під керівництвом учителя історії Людмили Іванової.
А вже власну творчість і професіоналізм проявили бібліотечні спеціалісти під час розробки проектів з теми «Розвиток читацької компетентності учнів через діяльність шкільної бібліотеки». Кожен з учасників долучився до пошуку оптимальних шляхів щодо формування читацької компетентності школярів.
Семінар пройшов. Попереду залишилась непроста, але цікава й необхідна робота з читачами шкільної бібліотеки, які вже в недалекому майбутньому стануть досвідченими, обізнаними, висококваліфікованими громадянами нашої країни.

У місті Бахмуті пройшов семінар шкільних бібліотекарівУ місті Бахмуті пройшов семінар шкільних бібліотекарівУ місті Бахмуті пройшов семінар шкільних бібліотекарівУ місті Бахмуті пройшов семінар шкільних бібліотекарівУ місті Бахмуті пройшов семінар шкільних бібліотекарів

Останні статті на сайті