Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Презедент України

Семінар працівників сфери культури Бахмута

Переглядів: 2147
15.11.2016 - 13:51

11 листопада 2016 року в центральній міській бібліотеці пройшов семінар «Реалізація культурної політики через систему міжнародних і міських грантів та проектів». Захід зібрав в читальному залі бібліотеки представників закладів культури міста Бахмут.

З презентацією досвіду виступила директор Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи Біленко Т.М., яка представила проектну діяльність як фактор успішного розвитку публічних бібліотек міста, а також ознайомила присутніх з практичною стороною проектної діяльності.
Завідуюча сектором довідково-бібліографічного обслуговування та Інтернету Захарова Н.О. ознайомила з новими формами роботи в сфері культури України і визначила значення бібліотеки в єднанні громади. Усім було цікаво почути про бібліотерапію – новий напрямок роботи в центральній міській бібліотеці.
Закінчився захід відвідуванням кімнати психологічного комфорту та запрошенням до бібліотечного фітобара. Трав’яний чай, різноманітне варення (кизилове, абрикосове, айвове, грушеве та ін.), тепла дружня атмосфера дуже сподобались нашим гостям. Вони обіцяли відвідувати бібліотеку якомога частіше.

Семінар працівників сфери культури Бахмута

Останні статті на сайті