Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 137 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Представники Бахмутського МРВ КВІ УДПтС України в Донецькій області разом з підобліковими дітьми відвідали краєзнавчий музей м. Бахмут.

Переглядів: 1853
17.11.2016 - 14:56

14.11.2016 року працівники Бахмутського міськрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області разом з неповнолітніми , які знаходяться у конфлікті з законом відвідали виставку картин під назвою « Бахмутський вернісаж» яка проходила у краєзнавчому музею м. Бахмут.

В процесі екскурсії мистецтвознавець Євгенія Дьяконова розповіла , про різноманітні роботи відомих та молодих художників які мешкають у м. Бахмут та Бахмутському районі, також вона звернула увагу на те, що проведення таких виставок  дозволяє виявити нові таланти і побачити нове у творчості художників які відомі жителям міста.  
Діти з зацікавленістю розглядали представлені картини у різних стилях, але особливу увагу притягнула центральна композиція виставки картина  художника Олександра Македонського під назвою « Лист Путіну».
Відвідування таких  культурних заходів ознайомлює дітей з культурною спадщиною міста та  особливо впливає на всебічний розвиток, розширює їх світогляд, підвищує моральну та духовну свідомість.

Представники Бахмутського МРВ КВІ УДПтС України в Донецькій області разом з підобліковими дітьми відвідали  краєзнавчий музей м. Бахмут.Представники Бахмутського МРВ КВІ УДПтС України в Донецькій області разом з підобліковими дітьми відвідали  краєзнавчий музей м. Бахмут.

Останні статті на сайті