Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 86 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Міжнародний День Студента

Переглядів: 1779
18.11.2016 - 13:01

Студентська пора - найкращий час у житті людини, яка робить свої перші самостійні кроки. Це роки, присвячені пошукам істини, творчості, прагненню досконалості, неповторної миті становлення особистості.   

16 листопада в навчальних закладах міста пройшли свята, присвячені Міжнародному Дню Студента.

В Артемівському педагогічному училищі пройшов фестиваль студентської творчості «VIVAT, студенти!». Учасники продемонстрували свої таланти у 26 виступах. Було багато дебютних номерів серед студентів дошкільного та фізкультурного відділень, а студенти музичного відділення показали найвищій клас. Кожен з учасників отримав диплом фестивалю, привітання та найкращі побажання творчих успіхів від директора училища Мащенко Н.Б.

 В Артемівському коледжі транспортної інфраструктури провели фестиваль КВК. Аудиторію розважали веселими піснями, частівками, гуморесками та смішними сценками зі студентського життя. У пам’яті присутніх залишаться не тільки веселі конкурси та виступи, а й запальні танці та пісні. Те, що студентство – народ веселий, кмітливий, вправний, на всі лади справний, ефектно довели студенти.

В Донецькому вищому училищі олімпійського резерву ім. С. Бубки пройшов студентський міні-КВК «Я студент – і цим я пишаюся!» Студенти училища обрали в кожній групі команду із семи чоловік, обрали капітанів, підготували привітання, девіз та домашнє завдання. Жодне змагання не може проводитися без суддівського складу або журі. Тож судили змагання глядачі, які своїми оплесками і підтримкою визначали переможців.

Міжнародний День СтудентаМіжнародний День СтудентаМіжнародний День СтудентаМіжнародний День СтудентаМіжнародний День СтудентаМіжнародний День СтудентаМіжнародний День СтудентаМіжнародний День СтудентаМіжнародний День СтудентаМіжнародний День СтудентаМіжнародний День Студента