Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 138 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Обласний семінар учителів трудового навчання у місті Бахмуті

Переглядів: 2643
21.11.2016 - 13:03

У м. Бахмуті для вчителів трудового навчання пройшов обласний постійно діючий семінар «Інноваційні підходи в роботі вчителя трудового навчання та моніторинг її ефективності».

Захід проводився на базі Бахмутської школи №5. Розпочався семінар зі слів привітання директора Просяник Вікторії та учнів школи. Панченко Світлана, завідуюча відділу технологій облІППО, привітала присутніх педагогів області та познайомила їх з метою, завданнями, які стоять перед учасниками методичного заходу.
У першому блоці, презентаційному, було представлено досвід роботи учителя трудового навчання ЗОШ №5 Алли Удовиченко з теми «Професійна спрямованість учнів на уроках обслуговуючих видів праці за умови профільної освіти». Практичний психолог школи Олена Пищалка презентувала роботу школи з учнями допрофільних 8-х класів у рамках діяльності «Літньої школи».
У другому блоці, практичному, було проведено майстер-класи вчителями трудового навчання м. Бахмут: Аллою Удовиченко (ЗОШ №5), Оленою Репіною (ЗОШ №15), Вікторією Герцовською (ЗОШ №18). Присутні педагоги ще раз переконалися, що нестандартне проведення занять формує не тільки у дітей інтерес до вивчення предмету, а й сприяє професійному самовизначенню школярів. Учитель ЗОШ №2 Людмила Оверчик презентувала свій досвід щодо організації гурткової роботи з предмету.
Закінчився семінар підведенням підсумків, у ході яких було розроблено рекомендації щодо впровадження інноваційних підходів у роботу вчителів трудового навчання. Всіх педагогів, які поділилися досвідом з колегами, відзначено сертифікатами облІППО.

Обласний семінар учителів трудового навчання у місті БахмутіОбласний семінар учителів трудового навчання у місті Бахмуті