Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Молодь м. Бахмута виступає за здоровий спосіб життя

Переглядів: 3336
21.11.2016 - 13:30

У рамках місячника превентивного виховання та здорового способу життя, оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, у м. Бахмуті проведено міський конкурс агітбригад серед учнів шкіл.

Однією із дієвих форм пропаганди здорового способу життя серед школярів є виступи агітбригад, які є близькими та зрозумілими для всіх тому, що в них є творче вираження учасників й активна подача великого обсягу інформації.
Конкурс агітбригад «Молодь – за здоровий спосіб життя» показав багатогранність підходу до розкриття теми, відрізнявся майстерністю, оригінальністю, жанрами, напрямками мистецтва. Усі учні навчальних закладів демонстрували досягнення у формуванні здорового способу життя. Учасники команд усвідомлювали, що перемога – не головне, а головне – дружба та участь. Усі ми є переможцями, бо здоровий спосіб життя – це наш вибір.
За результатами конкурсу місця розподілили наступним чином:
школи І-ІІ ступенів
І місце – ЗОШ №2,
ІІІ місце – ЗОШ №7 та ЗОШ-інтернат №1;
школи І-ІІІ ступенів
І місце – ЗОШ №5,
ІІ місце – НВК №11 та ЗОШ №18,
ІІІ місце – ЗОШ №10 та ЗОШ №24.

Молодь м. Бахмута виступає за здоровий спосіб життяМолодь м. Бахмута виступає за здоровий спосіб життяМолодь м. Бахмута виступає за здоровий спосіб життяМолодь м. Бахмута виступає за здоровий спосіб життяМолодь м. Бахмута виступає за здоровий спосіб життяМолодь м. Бахмута виступає за здоровий спосіб життя