Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 330 гостей.

Верховна рада України

«Зірки та зіроньки»

Переглядів: 2576
23.11.2016 - 09:45

20 листопада 2016 року в Києві відбувся Всеукраїнський фестиваль для талановитих дітей та молоді «Зірки та зіроньки», організатором якого є Всеукраїнський благодійний фонд «Зірки та зіроньки».

На цьому фестивалі знову засяяли бахмутські таланти – учасники зразкового ансамблю танцю «Непоседи». Географія фестивалю охопила всю країну, були представлені Львівська, Вінницька, Київська, Закарпатська та інші області України.

Суддівство відбувалося відкрито. Компетентне міжнародне журі високо відзначило «Непосед» – в номінації «Народний танець» вони посіли І місце, отримавши 58 балів.

З усіх учасників фестивалю тільки три колективи отримали найвищу оцінку журі, ставши супер-призерами, серед них зразковий ансамбль танцю «Непоседи» міста Бахмут. Також учасників ансамблю запросили до участі в фестивалях «ВАндерленд» (Грузия) та «Славянский Венец» (Болгария).

Крім участі в конкурсній програмі, діти встигли відвідати розважальний центр «DRIMTAWN», таку можливість вони отримали в подарунок від організаторів фестивалю.

Визнання, подарунки, морозиво та катання на ковзанах – все це надовго запам’ятається «Непоседам».

20 листопада 2016 року в Києві відбувся Всеукраїнський фестиваль для талановитих дітей та молоді «Зірки та зіроньки», організатором якого є Всеукраїнський благодійний фонд «Зірки та зіроньки».20 листопада 2016 року в Києві відбувся Всеукраїнський фестиваль для талановитих дітей та молоді «Зірки та зіроньки», організатором якого є Всеукраїнський благодійний фонд «Зірки та зіроньки».20 листопада 2016 року в Києві відбувся Всеукраїнський фестиваль для талановитих дітей та молоді «Зірки та зіроньки», організатором якого є Всеукраїнський благодійний фонд «Зірки та зіроньки».20 листопада 2016 року в Києві відбувся Всеукраїнський фестиваль для талановитих дітей та молоді «Зірки та зіроньки», організатором якого є Всеукраїнський благодійний фонд «Зірки та зіроньки».