Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 193 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Шляхи партнерської взаємодії учасників навчально-виховного процесу обговорені на нараді завідувачів дошкільних навчальних закладів

Переглядів: 2505
28.11.2016 - 11:27

Згідно з планом роботи Управління освіти відбулась чергова нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів, у роботі якої взяли участь Марина Рубцова, начальник Управління освіти, спеціалісти з питань дошкільної освіти Тетяна Коломак, Вікторія Рязанцева, методист з кадрових питань міського методичного кабінету Лідія Федотчева, практичний психолог центру практичної психології та соціальної роботи Юлія Коршун та керівники дитячих установ.

Вікторія Рязанцева висвітлила питання щодо стану внутрішнього контролю та педагогічного аналізу основних напрямків фізкультурно-оздоровчої роботи з дошкільниками, акцентувала увагу на важливості вироблення системи медико-педагогічного контролю режимних моментів і занять з фізкультури спільними зусиллями адміністрації дитячого садка, медичних працівників та педагогів.

У ході наради Тетяною Коломак були підведені підсумки проведення державної атестації дошкільного навчального закладу ясел-садка №47 «Оленка».

Про стан психологічного супроводу навчально-виховного процесу дітей з особливими освітніми потребами доповіла практичний психолог Юлія Коршун, яка звернула особливу увагу на взаємодію вузьких спеціалістів, вихователів та батьків з питань реалізації комплексного підходу до розвитку і виховання дітей вищезазначеної категорії.

На зустрічі йшла мова про стан ведення трудових книжок та особових справ працівників дошкільних навчальних закладів, який у своєму виступі охарактеризували методист з кадрових питань Лідія Федотчева та спеціаліст Управління Вікторія Рязанцева. Присутні отримали дієві рекомендації щодо оформлення пакету документів з обліку військовозобов’язаних.

Підводячи підсумки проведеної наради, було наголошено на важливості обговорених питань та персональній відповідальності керівників дошкільних установ за їх виконання. Завідувачам дошкільних навчальних закладів поставлені чіткі завдання, від виконання яких залежить належне функціонування закладів, рівень надання освітніх послуг, організація фізкультурно-оздоровчої роботи, тощо.

Відбулась чергова нарада завідувачів дошкільних навчальних закладівВідбулась чергова нарада завідувачів дошкільних навчальних закладівВідбулась чергова нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів