Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Авторська творча майстерня «ІКТ-студія»

Переглядів: 3576
30.11.2016 - 14:47

Згідно з планом роботи міського методичного кабінету Управління освіти Бахмутської міської ради на 2016 рік на базі школи №18 ім. Дмитра Чернявського продовжила свою роботу Авторська творча майстерня «ІКТ-студія».

На засіданні «ІКТ-студії» керівник творчої майстерні Ольга Петриченко, учитель початкових класів ЗОШ №18, поділилася власним досвідом створення мультимедійної презентації. Однією із складових авторської моделі Конструктора мультимедійного простору освітнього процесу педагог вважає відео- та аудіофайли, саме тому на даному занятті зупинилися на цих питаннях: учасники вчились на практиці використовувати різні технологічні прийоми, які б допомагали мотивувати та активізувати учнівську діяльність. Обмінюючись досвідом з активізації процесу навчання молодших школярів, вчителі відточували свою майстерність та розвивали ІКТ-компетентності. Педагоги працювали в парах у мережі Інтернет, виконували різні вправи з відеофайлами. Наприкінці заняття групи презентували результати своєї роботи.
Авторська творча майстерня буде й надалі працювати в умовах оновлення змісту початкової освіти та пропагувати нові педагогічні надбання та актуальні питання методики. Ольга Вікторівна запрошує на заняття всіх колег, хто бажає удосконалити та сформувати творчу педагогічну позицію.

Авторська творча майстерня «ІКТ-студія»Авторська творча майстерня «ІКТ-студія»Авторська творча майстерня «ІКТ-студія»

Останні статті на сайті