Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Урядовий портал

Тренінг «Активні громадяни»

Переглядів: 2070
01.12.2016 - 07:58

30 листопада в конференційній залі  Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту Української інженерно-педагогічної академії  громадська організація “Міцна громада” у партнерстві з Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради працювала з активними громадянами міста Бахмут за програмою Active Citizens Ukraine від Британської Ради.

“Активні громадяни” – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Проект стартував в 2009 році та реалізується більше ніж у 40 країнах Близького Сходу, Північної Африки, Європи, Південної та Східної Азії. Мета проекту полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі молодих лідерів із залученням молодіжних організацій, які є рушіями реформ у своїх громадах та надання їм знань та навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог.

Впродовж тренінгу  учасники вчилися розуміти цінність громади, важливість сумісних дій на локальному рівні та самостійно створювали проекти соціальних змін задля кращого майбутнього міста. Учасники мали можливість дізнатися про основи створення проектів, навчатися обирати кращі ідеї, перевіряти їх на дієвість та втілювати у життя.

30 листопада громадська організація “Міцна громада” у партнерстві з Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради працювала з активними громадянами міста Бахмут за програмою Active Citizens Ukraine від Британської Ради. 30 листопада громадська організація “Міцна громада” у партнерстві з Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради працювала з активними громадянами міста Бахмут за програмою Active Citizens Ukraine від Британської Ради. 30 листопада громадська організація “Міцна громада” у партнерстві з Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради працювала з активними громадянами міста Бахмут за програмою Active Citizens Ukraine від Британської Ради.