Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

Донецька обласна рада

Учні Часовоярської школи №15 – переможці ІІ обласної науково-практичної конференції

Переглядів: 2540
02.12.2016 - 06:43

Вісім учнів Часовоярської школи №15 взяли участь у ІІ обласній науково-практичній конференції «Біологічні дослідження та винахідництво», яка пройшла у м. Краматорську на базі школи №35.

Під час конференції працювали секції: «Юний дослідник», «Юні ботаніки та рослинники», «Енергія і середовище», «Юні зоологи і тваринники». Учні школи №15 виступили зі своїми науковими наробками у секції «Винахідницькі та раціоналізаторські проекти еколого-натуралістичного напряму». За результатами представлених проектів четверо учнів школи посіли І місця: Щербіна Ірина, 10 клас, та Анісімова Варвара, 11 клас (керівник Тетяна Трубеко), Кліменко Максим, 9 клас (керівник Рімма Морозова), Коритна Аліна, 10 клас (керівник Олена Рєпіна). Ще четверо учнів цих керівників посіли ІІІ місця: Дригалко Кирило та Бєсєдіна Катерина, 10 клас; Коротченко Юлія та Даниленко Софія, 7 клас.

Вітаємо наших переможців та бажаємо подальших успіхів!

Вісім учнів Часовоярської школи №15 взяли участь у ІІ обласній науково-практичній конференції «Біологічні дослідження та винахідництво», яка пройшла у м. Краматорську на базі школи №35.Вісім учнів Часовоярської школи №15 взяли участь у ІІ обласній науково-практичній конференції «Біологічні дослідження та винахідництво», яка пройшла у м. Краматорську на базі школи №35.