Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

ExportUA

Нові міста-партнери у Донецькій та Луганській областях в рамках конкурсного відбору Проекту USAID

Переглядів: 2746
02.12.2016 - 07:49

Відповідно до завершення конкурсного відбору Проекту USAID "Муніципальна енергетична реформа в Україні" (Проект USAID) серед міст та територіальних громад у Донецькій та Луганській областях, підконтрольних Уряду України, з метою співпраці у сфері покращення ефективності використання муніципальних енергетичних ресурсів, Проект USAID оголосив переможців.

Містами-партнерами Проекту USAID, відповідно до найвищої кількості набраних балів, стали:  БахмутДобропілляМаріуполь,Сєвєродонецьк та Слов’янськ

Також серед учасників конкурсу Проект USAID визначив перелік асоційованих міст-партнерів: МирноградПокровськ та Рубіжне.

Робота з містами-партнерами вестиметься у напрямку покращення ефективності використання муніципальних енергетичних ресурсів. Така мета, у залежності від пріоритетів міста партнера, буде досягатися завдяки проведенню енергетичних аудитів систем енергопостачання та систем надання комунальних послуг, навчанню фахівців та наданню містам допомоги у розробці Планів дій сталого енергетичного розвитку (ПДСЕР) або аналогічних документів, що визначають енергетичний розвиток та сприяють зниженню викидів парникових газів.

Крім того, Проект USAID надаватиме містам підтримку у створенні муніципального енергетичного менеджменту та допомагатиме у залученні фінансів на реалізацію заходів, визначених в енергетичних планах, ПДСЕР або визначених як пріоритетні за результатами енергоаудитів ключових систем міста.