Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Презедент України

Першість міста з баскетболу серед навчальних закладів

Переглядів: 1853
09.12.2016 - 08:58

В ігровому залі стадіону «Металург», в залік спартакіади, яка щорічно проходить під керівництвом міського центру «Спорт для всіх» серед навчальних закладів міста, пройшли змагання з баскетболу серед юнацьких команд. За перемогу змагались 6 команд – АИТ, АМУ, АКТИ, Агролицей, АПУ, УИПА.

Гра в баскетбол - складна і емоційна. Спільні дії гравців в ній обумовлені єдиною метою - перемогти, а перемога залежить не тільки від технічної підготовленості кожного гравця, але і від швидкого аналізу ситуації, прийняття правильного рішення, відповідного обстановці, передбачення можливих дій противника.

Змагання в баскетболі є перевіркою ступеня підготовленості окремих гравців і всієї команди в цілому, дають можливість виявити недоліки в навчально-тренувальному процесі, обмінятися досвідом і підвищити мотивацію учасників до вдосконалення спортивної майстерності. Добре підготовлені і організовані змагання є ефективним засобом популяризації спортивних ігор серед молоді.

За підсумками усіх ігор кращими стали команди:

  • 1 місце - Індустріальний технікум (АИТ)
  • 2 місце - Залізничний технікум  (АКТИ)
  • 3 місце – Інженерна академія (УИПА)

Команди – чемпіони и призери змагань були нагороджені кубками и грамотами Управління з питань фізичної культури та спорту.

Вітаємо переможців та їх тренерів і бажаємо нових перемог!

В ігровому залі стадіону «Металург», в залік спартакіади, яка щорічно проходить під керівництвом міського центру «Спорт для всіх» серед навчальних закладів міста, пройшли змагання з баскетболу серед юнацьких команд. В ігровому залі стадіону «Металург», в залік спартакіади, яка щорічно проходить під керівництвом міського центру «Спорт для всіх» серед навчальних закладів міста, пройшли змагання з баскетболу серед юнацьких команд. В ігровому залі стадіону «Металург», в залік спартакіади, яка щорічно проходить під керівництвом міського центру «Спорт для всіх» серед навчальних закладів міста, пройшли змагання з баскетболу серед юнацьких команд. В ігровому залі стадіону «Металург», в залік спартакіади, яка щорічно проходить під керівництвом міського центру «Спорт для всіх» серед навчальних закладів міста, пройшли змагання з баскетболу серед юнацьких команд. В ігровому залі стадіону «Металург», в залік спартакіади, яка щорічно проходить під керівництвом міського центру «Спорт для всіх» серед навчальних закладів міста, пройшли змагання з баскетболу серед юнацьких команд.