Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 163 гостя.

Урядовий портал

Відкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетики

Переглядів: 2874
24.01.2017 - 12:28

20-21 січня на базі легкоатлетичного манежу стадіону «Металург» в Бахмуті відбувся відкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед юніорів та чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед чоловіків та жінок.

Змагання проводилися з метою формування складу збірної Донеччини для участі в командному чемпіонаті України в приміщенні, який відбудеться 27-28 січня в Запоріжжі.
На доріжки та в сектори виходили 174 спортсмени з Донецької та Луганської областей: Бахмута, Маріуполя, Костянтинівки, Дружківки, Торецька, Слов’янська, Покровська, Сєвєродонецька, Рубіжного та Лисичанська. Серед них були учасники чемпіонату світу 2016 року серед юніорів Андрій Аліксійчук та Наталя Пироженко. Андрій виграв свій забіг на 800 метрів з результатом 2:06.0, а Наталя стала першою на дистанції 400 метрів (58.4).
На змаганнях було встановлено відразу декілька рекордів стадіону «Металург» м. Бахмута. У тому числі – результат Олени Сідорської, яка перемогла в бігу на 800 метрів з часом 2:06.3 (норматив майстра спорту України).
Очки в командному заліку розподілилися наступним чином:

з/п    Місто    Очки
1    Бахмут    284
2    Сєвєродонецьк    131
3    Маріуполь    121
4    Костянтинівка    106
5    Дружківка    98
6    Торецьк    92

Призери та фіналісти були нагороджені кубками, медалями та грамотами Управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Відкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетикиВідкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетикиВідкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетикиВідкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетикиВідкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетикиВідкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетикиВідкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетикиВідкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетикиВідкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетикиВідкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетики

Останні статті на сайті