Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 126 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Новації служби зайнятості для випускників

Переглядів: 2604
02.02.2017 - 08:21

31 січня в Артемівському медичному училищі  відбулась акція «Випускник» для студентів випускних курсів учбового закладу.

Захід було організовано Артемівським міським центром зайнятості з метою підвищення конкурентоспроможності молоді на ринку праці, упередження безробіття та ознайомлення студентської молоді з ситуацією на місцевому ринку праці, опанування  сучасними методами ефективної самопрезентації під час пошуку роботи. Майбутні фахівці-медики  отримали вичерпну інформацію про актуальність та затребуваність професій фельдшера, медичної сестри на регіональному ринку праці , ознайомлення   з новаціями служби зайнятості.
Провідний фахівець з профорієнтації Артемівського міського центру зайнятості Ксенія Насонова особливу увагу, під час зустрічі, приділила іноваційним методам самопрезентації під час пошуку роботи,а саме, можливістю створення за допомогою фахівців центру зайнятості  відеорезюме для всеукраїнського кадрового резерву, які сприяють  реалізації професійної кар’єри молодого спеціаліста та працевлаштуванню на підприємства регіону за обраною професією. Були озвучені переваги створення відеорезюме та способи його використання , надані  рекомендації щодо створення та розміщення відеорезюме. Всі учасники заходу отримали роздатковий матеріал, який стане у нагоді для подальшої підготовки персонального відеорезюме.
Пожвавлення співпраці  між учбовими закладами та міським центром зайнятості  є ключем до прискорення працевлаштування молодих фахівців після закінчення навчання.