Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 150 гостей.

Виховуємо повагу до державних символів

Переглядів: 2855
03.02.2017 - 12:07

На виконання Плану заходів щодо популяризації державних символів України, виховання поваги до них у суспільстві, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 07.12.2016 року №954-р у Бахмутській школі №5 з профільним навчанням складено та затверджено відповідний план заходів.

З метою реалізації шкільного плану та виховання в учнів поваги до державних символів, почуття гідності та любові до держави в школі відбулися тематичні виховні заняття. Серед них – тематичний урок для учнів 7-х класів «Прийняття закону «Про державні символи», який підготувала вчитель історії Дар’я Скакун; інформаційна година для гуртківців «Барвінчата» (керівник Наталя Мінакова) - «Про що нам символи розповідають?». Крім цього, учні початкових класів стали учасниками творчої майстерні «Державні символи». Протягом заходу діти власноруч виготовляли герби та прапори нашої держави з різних матеріалів, а по закінченні роботи оформили виставку державної символіки у класних кімнатах.

Виховуємо повагу до державних символівВиховуємо повагу до державних символівВиховуємо повагу до державних символівВиховуємо повагу до державних символів

Останні статті на сайті