Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 83 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Мітинг у Бахмутській школі №5 «Ми пам’ятаємо»

Переглядів: 1356
13.02.2017 - 12:31

Кожного року 15 лютого країна вшановує воїнів-інтернаціоналістів, які були учасниками бойових дій на території інших держав. Так, напередодні Дня вшанування пам’яті учасників бойових дій на території інших держав у Бахмутській школі №5 відбулися відповідні заходи, приурочені цій події.

Членами учнівського самоврядування школи було оформлено фотовиставку «Фотохроніки Афганістану». Для учнів 7-х класів проведено мітинг-реквієм «Ми пам’ятаємо». Захід відбувся за участі воїнів-інтернаціоналістів Володимира Литовченка та Ігоря Нікуліна, які поділилися з учнями своїми спогадами, розповіли про почуття честі та обов’язку перед Батьківщиною. Протягом заходу діти згадали героїв, що брали участь у військових подіях в Афганістані, серед яких випускники школи Сергій Годованов та Садовніков Борис, який довгий час працював у школі №5 вчителем фізичної культури та військової підготовки.

Протягом заходу діти вшанували хвилиною мовчання загиблих солдатів та подякували гостям за чесно виконаний обов’язок перед державою.

Напередодні Дня вшанування пам’яті учасників бойових дій на території інших держав у Бахмутській школі №5 відбулися заходи, приурочені цій події.Напередодні Дня вшанування пам’яті учасників бойових дій на території інших держав у Бахмутській школі №5 відбулися заходи, приурочені цій події.Напередодні Дня вшанування пам’яті учасників бойових дій на території інших держав у Бахмутській школі №5 відбулися заходи, приурочені цій події.Напередодні Дня вшанування пам’яті учасників бойових дій на території інших держав у Бахмутській школі №5 відбулися заходи, приурочені цій події.

Останні статті на сайті