Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Донецька обласна рада

На Донеччині припинено реалізацію фальсифікованого пального через мережу АЗС

Переглядів: 3329
14.02.2017 - 12:04

Співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Донецькій області спільно з працівниками Прокуратури Донецької області припинено реалізацію неякісних пально-мастильних матеріалів з ознаками фальсифікату через мережу АЗС.

В рамках проведення операції «Акциз-2017» встановлено, що на чотирьох автозаправних станціях, розташованих у різних городах області та працюючих під одним брендом, здійснюється реалізація пально-мастильних матеріалів з ознаками фальсифікації та без відповідного їх обліку.

При проведені обшуків на вказаних АЗС виявлено та вилучено пально-мастильних матеріалів у кількості 111 тон на загальну суму 2,3 млн грн, з них:

  • 26,4 т. бензину А-95;
  • 34,8 т. бензину А-92;
  • 21,9 т. дизельного пального;
  • 27,9 тис. літрів скрапленого газу.

В ході обшуків також вилучено: готівкові кошти від реалізації пального у розмірі 1 млн 135 тис. гривень та 19,2 тис. доларів США, зразки нафтопродуктів, комп’ютерні системи управління АЗС, реєстратори розрахункових операцій, сертифікати на пальне, чорнові записи, журнали РРО.

Триває розслідування кримінального провадження за фактом незаконного збуту фальсифікованих підакцизних товарів за ст. 204 Кримінального кодексу України.