Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 65 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Екологи регіонального ландшафтного парку «Клебан Бик» в гостях у учнів школи №18

Переглядів: 3440
16.02.2017 - 13:53

Вже не перший рік плідна співпраця об’єднує учнів Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського з екологами регіонального ландшафтного парку «Клебан Бик».

З метою виконання екологічного календаря на 2017 рік, працівники парку провели для учнів 3-4-х класів інтерактивні уроки «Підгодуй птахів взимку», а з учням 7-8-х класів - «Регіональні парки Донбасу». Члени шкільного екологічного гуртка відвідали лекцію з демонстрацією відеофільму «Водно-ландшафтні угіддя Донеччини». Заняття проходили з використанням вікторин, конкурсів і загадок. Діти взяли активну участь в обговоренні проблем довкілля, виявили величезну цікавість до природних ландшафтів Донеччини. Працівники парку запросили школярів відвідати навесні паркову зону і пройти екологічними стежинами Клебан Бику. Учні висловили бажання продовжити співпрацю, щоб більше дізнатися про рослинний, тваринний світ своєї місцевості та підготувати власні проекти у вигляді презентацій, малюнків, стіннівок. Приємною несподіванкою стало отримання кожним учнем у подарунок від гостей невеличких подарунків: блокнотів, календариків та розмальовок з символікою парку.

Завдяки екологічному спрямуванню цієї виховної роботи, діти не тільки з користю витратили свій час, але й поглибили знання про природні перлини Донеччини, стан водно-ландшафтних територій Донбасу, отримали можливість висловити власну думку з приводу актуальних проблем. Особливу подяку за проведення заходів школа висловлює працівникам парку: спеціалісту з екологічної освіти Ользі М'ясоєдовій та начальнику відділу рекреації Тетяні Керносенко.

З метою виконання екологічного календаря на 2017 рік, працівники парку «Клебан Бик» провели для учнів школи №18 інтерактивні уроки «Підгодуй птахів взимку» та «Регіональні парки Донбасу». З метою виконання екологічного календаря на 2017 рік, працівники парку «Клебан Бик» провели для учнів школи №18 інтерактивні уроки «Підгодуй птахів взимку» та «Регіональні парки Донбасу». З метою виконання екологічного календаря на 2017 рік, працівники парку «Клебан Бик» провели для учнів школи №18 інтерактивні уроки «Підгодуй птахів взимку» та «Регіональні парки Донбасу». З метою виконання екологічного календаря на 2017 рік, працівники парку «Клебан Бик» провели для учнів школи №18 інтерактивні уроки «Підгодуй птахів взимку» та «Регіональні парки Донбасу».