Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

ExportUA

Зоряний Олімп шкільної Галактики

Переглядів: 1668
22.02.2017 - 13:53

Свято Інтелекту, Гордості, Таланту стало традиційним для шкільної родини Бахмутської школи №10. Воно завжди проходить урочисто, з піднесеним настроєм, із почуттям гордості за наших дітей. За тих, хто з юних років утверджує своєю творчістю, розумом не лише славу школи, а й міста та області.

У цей день у школі відзначають учнів, які показали високий рівень знань, захищали честь школи, міста та стали переможцями й призерами олімпіад з базових дисциплін, інших інтелектуальних, творчих та спортивних конкурсів і змагань; вшановують їх наставників, які взяли на свої плечі непростий обов’язок навчання дітей, а також батьків, які виховують молодь, повну сил і прагнень до знань, творчості. Звичайно, без їхньої підтримки та розуміння учні не були б такими успішними та впевненими.
З вітальним словом звернулася до всіх присутніх директор школи Раїса Говорун. Слова щирої подяки адресувалися учням, педагогам, чиїми стараннями, любов’ю та турботою оточені щоденні зустрічі з вихованцями, та всім татам і мамам учнів. А закладу і справді є чим пишатися. 16 талановитих дітей отримали грамоти та солодкі подарунки за свої перемоги в інтелектуальних конкурсах.
Учні школи живуть цікавим, насиченим життям. Їм підвладні не тільки вершини науки. Вони гідно проявляють себе і в підкоренні олімпійських висот. Давно шкільна актова зала не вітала стільки спортсменів-переможців: 5 команд з футболу, волейболу, баскетболу, легкоатлетичної естафети, «Веселих стартів», народного жиму. Всі команди відмічені грамотами та солодкими пирогами.
Наше повсякденне буття надає величезні можливості збагачувати свій духовний світ. Давно помічено: коли розширюється коло духовних інтересів людини, то зростає її творчий потенціал. І це прекрасно, адже тоді з лав школярів виходять чудові поети, художники, музиканти. Тому наступні нагороди отримали переможці творчих конкурсів у номінаціях «Юні дарування» та «Декоративно-ужиткове мистецтво».
Слова вдячності тим, хто сіє добро, дарує дитячій душі свої знання, любов, що линули з вуст ведучих, це лише краплина у морі вдячності найкращим вчителям школи. Із залу звучали гучні оплески тим, завдячуючи кому проросли рясні паростки знань та умінь: Олені Гордієнко, Тетяні Бондар, Людмилі Котляр, Світлані Фокіній, Ользі Онишко, Ірині Махібороді, Олені Кольвашенко, Галині Жуковій, Марині Сподіній, Олені Дробітько, Лейлі Семеніхіній, Дмитрові Головатюку, Людмилі Цибульській, Олексію Логвиненку, Марії Моісеєвій.
Дуже добре підмітив народ, що «Від доброго дерева добрий і пагінець одійде, од добрих батька і матері піде й добра дитина», саме тому ми переконані, що наші переможці, юні таланти не досягли б своїх результатів без доброго, теплого материнського серця, без твердої, але люблячої руки батька. Тож насамкінець, найтепліші привітання та найщиріші побажання за чуйність, за підтримку, за терпіння, за розуміння були адресовані батькам.
Ми ще і ще раз переконалися: нам є ким пишатися, до чого прагнути і куди рости. Є потужний потенціал творчої та обдарованої молоді, вчительської та батьківської громади, а ще велике бажання бачити своїх учнів, успішними, потрібними людям і суспільству. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов’язок сім’ї, школи, влади, громадськості. Це добре розуміє спонсор школи – депутат Бахмутської міської ради Володимир Іванков, який завжди підтримує всі шкільні ініціативи, що спрямовані на розвиток учнів.
Від дитячих посмішок розквітла школа. Щасливі батьки з гордістю обіймали своїх маленьких переможців. Мине багато років і ми впевнені, що всі учні, які сьогодні зійшли на «Зоряний Олімп» обов’язково стануть хорошими людьми. Щастя вам, нових здобутків та мирного неба над головою.

Зоряний Олімп шкільної ГалактикиЗоряний Олімп шкільної ГалактикиЗоряний Олімп шкільної ГалактикиЗоряний Олімп шкільної Галактики

Останні статті на сайті