Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 72 гостя.

Урядовий портал

У Бахмутській школі №10 стартував Шевченківський тиждень

Переглядів: 2873
09.03.2017 - 15:26

У Бахмутській школі №10, як і щороку 9 березня, у день народження Великого Кобзаря, відкрито Шевченківський тиждень. Невмируща поезія лунала на лінійці відкриття тижня і на Шевченківських читаннях.

Тарас Шевченко... Наш рідний, незабутній, величний, недосяжний і близький...

Пильний вартовий, що на сторожі нашого слова стоїть і десятиріччями нагадує нам, хто ми і що ми, «чиїх батьків діти». Це він історію свого життя вважав частиною історії Батьківщини.

Художній світ Шевченкової поезії широко розкрила виставка учнівських робіт у холі школи та літературна виставка у шкільній бібліотеці. Все це дало старт весняним дням, коли школа житиме духом, пройнятим словом великого генія, славного сина України Тараса Шевченка.

 

У Бахмутській школі №10, як і щороку 9 березня, у день народження Великого Кобзаря, відкрито Шевченківський тиждень. У Бахмутській школі №10, як і щороку 9 березня, у день народження Великого Кобзаря, відкрито Шевченківський тиждень. У Бахмутській школі №10, як і щороку 9 березня, у день народження Великого Кобзаря, відкрито Шевченківський тиждень. У Бахмутській школі №10, як і щороку 9 березня, у день народження Великого Кобзаря, відкрито Шевченківський тиждень.