Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

ExportUA

Тиждень Тараса Шевченка в дитячих садках міста Бахмута

Переглядів: 1787
10.03.2017 - 12:06

Наша країна відома багатьма своїми синами та доньками, але постать Тараса Шевченко височіє серед них, як могутня гора серед пагорбів. Тож дуже важливо виховувати повагу та захоплення цією особистістю у дітей, починаючи ще з дошкільного віку. Щорічно на початку березня по всій країні проходять Шевченківські дні. Вихованці дитячих садків не могли залишитися осторонь від традиції.

З метою популяризації творчої спадщини українського поета, активізації роботи з патріотичного виховання, пов'язаного з іменем видатного митця, в дошкільних навчальних закладах м. Бахмута впродовж тижня проходили різноманітні заходи. Дошкільнята відвідували віртуальні екскурсії, брали участь у літературних вікторинах, виставках до творів великого поета та художника, музичних розвагах та різноманітних конкурсах.          Відбулась і низка тематичних занять, в ході яких діти знайомились з цікавими фактами біографії, слухали вірші письменника, музичні твори на слова Шевченка, виступали у ролі читців та художників.

Свята минають, але поезія Т. Г.Шевченка – вічна, її світло варто нести до серця кожної людини.

Тиждень Тараса Шевченка в дитячих садках міста БахмутаТиждень Тараса Шевченка в дитячих садках міста БахмутаТиждень Тараса Шевченка в дитячих садках міста БахмутаТиждень Тараса Шевченка в дитячих садках міста БахмутаТиждень Тараса Шевченка в дитячих садках міста Бахмута

Останні статті на сайті