Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 51 гість.

До Дня народження видатного українського митця та поета

Переглядів: 1492
10.03.2017 - 12:10

Протягом 9-10 березня в Бахмутській школі №5 проводилася низка заходів, присвячених творчості Т.Г.Шевченка та приурочених річниці Дня народження видатного українського митця та поета Тараса Григоровича Шевченка.

Так, учні 7-11 класів були залучені до проведення виставки стіннівок «В сім’ї вольній новій». Учні 1-6 класів взяли участь у конкурсі малюнків до творів Т.Г.Шевченка «Шевченкове слово в малюнках дітей». У класних колективах відбулися виховні години «Вінок шани Кобзареві», протягом яких діти обговорювали життєвий та творчий шлях митця. Для вихованців гуртка «Барвінчата» керівник Наталя Мінакова організувала вікторину «Кобзареві барви». Крім цього, учні школи взяли участь у міському конкурсі літературно-музичних композицій.

Тож, читаймо Шевченкове слово, вивчаймо його творчість, щоб стати гідними його заповідей і мрій!

Протягом 9-10 березня в Бахмутській школі №5 проводилася низка заходів, присвячених творчості Т.Г.Шевченка та приурочених річниці Дня народження Протягом 9-10 березня в Бахмутській школі №5 проводилася низка заходів, присвячених творчості Т.Г.Шевченка та приурочених річниці Дня народження Протягом 9-10 березня в Бахмутській школі №5 проводилася низка заходів, присвячених творчості Т.Г.Шевченка та приурочених річниці Дня народження Протягом 9-10 березня в Бахмутській школі №5 проводилася низка заходів, присвячених творчості Т.Г.Шевченка та приурочених річниці Дня народження