Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Перші посмішки весни

Переглядів: 2203
10.03.2017 - 12:31

Учні 2-Б класу Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського долучилися до акції «Первоцвіти», яку щороку з лютого по березень проводить Всеукраїнська екологічна ліга.

Майже місяць другокласники займались розробкою учнівських проектів. За допомогою батьків, братиків та сестричок, під керівництвом вчителя Ірини Бусел діти дослідили навколишній рослинний світ, зробили фотографії первоцвітів свого краю, дібрали вірші та загадки про ранньоквітучі рослини. Школярі навчились милуватись «першими посмішками весни» без шкоди для природи, насолоджуватись різноманітними формами та розмаїттям фарб і ароматів весняного лісу, не гублячи первоцвітів. Вивчила малеча й назви квітів, які віднесені до числа рідкісних або зникаючих видів. Завдячуючи цій роботі, учасники проекту зрозуміли, що цвітіння – відповідальна пора в житті будь-якої рослини. І взагалі, участь у весняній акції допомогла хлопцям і дівчаткам розібратись, чому збір першоцвітів обмежений або взагалі заборонений законодавчо.

Тепер можна з впевненістю сказати, що проект «Первоцвіти» не лише привернув увагу маленьких поціновувачів природи до цього питання, але й допоміг об’єднати зусилля багатьох людей – учнів, їх рідних і близьких – у вирішенні проблем з охорони природи.

Тож тепер дітлахи знають, що квітка у вазі – справжня полонянка, яка приречена на загибель, і для того, щоб вона милувала око, тішила серце і зігрівала душу, їй потрібно зберегти життя.

Учні 2-Б класу Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського долучилися до акції «Первоцвіти», яку щороку з лютого по березень проводить Всеукраїнська екологічна ліга.Учні 2-Б класу Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського долучилися до акції «Первоцвіти», яку щороку з лютого по березень проводить Всеукраїнська екологічна ліга.Учні 2-Б класу Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського долучилися до акції «Первоцвіти», яку щороку з лютого по березень проводить Всеукраїнська екологічна ліга.Учні 2-Б класу Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського долучилися до акції «Первоцвіти», яку щороку з лютого по березень проводить Всеукраїнська екологічна ліга.

Останні статті на сайті