Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

До річниці від дня народження Тараса Шевченка

Переглядів: 1657
14.03.2017 - 08:43

Традиційні свята з нагоди річниці великого українського поета Тараса Шевченка пройшли в Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського.

Святкову атмосферу у школі створили вчителі української мови і літератури та колективи дев’ятих класів. У межах шкільного проекту «Світове значення творчості великого Кобзаря» підлітки дослідили творчість видатної постаті і презентували цікаві факти з його життя. До дослідницької і творчої роботи долучились і учні 6-7 класів. На честь річниці поета хлопці та дівчата вивчили вірші Тараса Шевченка і виразно, натхненно читали їх під час проведення святкових виховних годин.

Креативно підійшли до відзначення Шевченкових днів юні майстрині, вони подарували кабінету української мови та літератури власноруч вишитий бісером портрет митця.

Члени бібліотечного активу підготували «П’ять хвилин з поетом», які провели для учнів п’ятих класів. У читальній залі шкільного бібліотечно-інформаційного центру працювала постійно діюча поличка «Святині українського народу», де було представлено багатотомне видання Тараса Григоровича.

Глибокою повагою до творчості геніального українського поета був пронизаний весь весняний день. І можна з впевненістю сказати, що творчість великого Кобзаря відгукнулась в серці кожної дитини гарячою любов’ю до рідної України.

 

До річниці від дня народження Тараса ШевченкаДо річниці від дня народження Тараса ШевченкаДо річниці від дня народження Тараса ШевченкаДо річниці від дня народження Тараса Шевченка

Останні статті на сайті