Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 132 гостя.

Верховна рада України

Пройшла апаратна нарада міського голови

Переглядів: 2162
14.03.2017 - 08:42

14 березня 2017 року Бахмутський міський голова Олексій Рева провів апаратну нараду, в якій взяли участь заступники міського голови, керівники управлінь та відділів міської ради та служби міста.

На початку наради міський голова Олексій Рева нагадав присутнім про те, що до 1 травня 2017 року усі відділи та управління зобов’язані розробити програми фінішування згідно порядку розробки, фінансування, моніторингу міських цільових програм, обговорив с присутніми варіанти розміщення демонтованих пам’ятників та перевезення їх з території підприємства «Умвельт - Бахмут» до соляних шахт м.Соледар для створення там музейної експозиції, присвяченої декомунізації, а також заслухав інформацію про стан реалізації проекту «Безпечне місто».

Начальник Керуючої компанії Олександр Бондарев доповів про проекти благоустрою міста та про порядок встановлення та обслуговування кабельних мереж у багатоповерхових будинках.

Перший заступник Бахмутського міського голови Тетяна Савченко ознайомила присутніх з проектами на 2017 рік, які будуть фінансуватися за рахунок субвенцій з непідконтрольних Україні територій, серед яких 49 проектів на загальну суму 294,6 млн.грн.

Заступник Бахмутського міського голови з питань ЖКГ Федір Федоров ознайомив присутніх з заходами, які будуть проходити в рамках загальноміської екологічної акції «Велика толока».

Інформацію щодо поточних ремонтах міських доріг представила т.в.о начальника управління розвитку міського господарства Надія Трофимова, про перелік заходів щодо роботи з ОСББ ознайомила присутніх начальник Управління муніципального розвитку Наталя Отюніна.

Тішакова Олена Іванівна - заступник начальника Артемівського ОДПІ ГУ Міндоходів в Донецькій області доповіла про стан заборгованості по оплаті за користування земельними ділянками у м.Бахмут, а Світлана Фурашова - начальник відділу земельних ресурсів Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради розповіла про стан заключних угод та допугод по землекористуванню у місті.

Наприкінці апаратної наради Головний спеціаліст з кадрової роботи Бахмутської міської  ради Тетяна Ільїна ознайомила присутніх з інформацією служби безпеки України щодо заходів безпеки при перебуванні на окупованих територіях посадових осіб.

Останні статті на сайті