Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 121 гість.

 Краеведческий музей г. Артемовск

«Територія гарного настрою»

Переглядів: 2370
21.03.2017 - 11:42

20 березня світ відзначав Міжнародний День щастя.

Свято покликане показати, що щастя – одна з найголовніших цілей людства, і прагнення до нього людей однакове на всій Землі. Численні науки доклали руку до вивчення питання «Що ж таке щастя?». Це і філософія, і етика, і психологія, і історія, і навіть медицина. Скільки полотен, віршів і пісень було написано і продовжує присвячуватися цьому загадковому відчуттю!

Але чіткого формулювання щастя немає й досі, адже кожен розуміє його по-своєму, і кожен по-своєму правий. Головне, щоб щастя і надалі залишалося невичерпним джерелом для гармонії, натхнення, творчості і сприятливого розвитку людей. Говорячи про нього, одні мають на увазі здоров’я, інші – міцну сім’ю з коханою людиною, треті – фінансове благополуччя. А спільним для всіх буде, напевно, той особливий стан душі, коли емоції переповнюють серце і хочеться літати, коли весь світ здається добрим і світлим, а люди – ідеальними. У Міжнародний день щастя по всьому світу проводяться різні просвітницькі та громадські заходи. 

20 березня 2017 року у комунальному закладі культури «Бахмутський міський народний Дім» пройшов творчий майстер-клас «Територія гарного настрою», під час якого діти робили різнокольорових метеликів. Це цікаве зайняття цілком захопило дітей і занурило їх в чудовий світ декоративно-ужиткового мистецтва. Адже це день посмішок і щастя, а це означає, що кожен з нас може зробити щось хороше і подарувати цьому світу крапельку доброти і радості.

20 березня 2017 року у комунальному закладі культури «Бахмутський міський народний Дім» пройшов творчий майстер-клас «Територія гарного настрою», під час якого діти робили різнокольорових метеликів. 20 березня 2017 року у комунальному закладі культури «Бахмутський міський народний Дім» пройшов творчий майстер-клас «Територія гарного настрою», під час якого діти робили різнокольорових метеликів. 20 березня 2017 року у комунальному закладі культури «Бахмутський міський народний Дім» пройшов творчий майстер-клас «Територія гарного настрою», під час якого діти робили різнокольорових метеликів.

Останні статті на сайті