Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 167 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Зупинимо туберкульоз разом

Переглядів: 2196
23.03.2017 - 12:21

23 березня 2017 року в Бахмутській установі виконання покарань № 6 відбувся захід, приурочений до Всесвітнього дня боротьби із захворюванням на туберкульоз, який відзначається 24 березня кожного року.

Провідний психолог Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Ірина Ярош, сумісно з заступником начальника відділу Бахмутського бюро правової допомоги Краматорського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Оксаною Болотюк, провели лекцію на тему: «Зупинимо туберкульоз разом». Мета цього заняття – формування у неповнолітніх ув’язнених поняття про туберкульоз як небезпечне інфекційне захворювання; ознайомлення з методами та правилами профілактики туберкульозу;  пропагувати здоровий спосіб життя, розвивати вміння розпізнавати ознаки зараження туберкульозом. 

Також підліткам було роз’яснено про кримінальну відповідальність за свідоме зараження іншої особи невиліковними інфекційними соціально небезпечними хворобами, які є небезпечними для життя людини.

Туберкульоз займає особливе місце серед соціальних і медичних проблем людства та  не ліквідований в жодній країні світу.

23 березня 2017 року в Бахмутській установі виконання покарань № 6 відбувся захід, приурочений до Всесвітнього дня боротьби із захворюванням на туберкульоз, який відзначається 24 березня кожного року. 23 березня 2017 року в Бахмутській установі виконання покарань № 6 відбувся захід, приурочений до Всесвітнього дня боротьби із захворюванням на туберкульоз, який відзначається 24 березня кожного року. 23 березня 2017 року в Бахмутській установі виконання покарань № 6 відбувся захід, приурочений до Всесвітнього дня боротьби із захворюванням на туберкульоз, який відзначається 24 березня кожного року.

Останні статті на сайті