Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Публічна презентація Бахмутського міського Центру дітей та юнацтва

Переглядів: 2306
23.03.2017 - 15:01

Важливим фактором впливу на ефективність діяльності позашкільних навчальних закладів є способи реалізації органами державного контролю своїх компетенцій у сфері позашкільної освіти. Основною формою контролю діяльності позашкільних навчальних закладів є державна атестація, яка проходить один раз у десять років.

20 березня в Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбулася відкрита публічна презентація закладу в межах державної атестації для представників громадськості, членів атестаційної комісії, колективу Центру, батьків вихованців.

В актовій залі, де проводилася зустріч, була оформлена виставка робіт вихованців гуртків декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва.

Директор Ганна Петриєнко-Полухіна у своєму виступі познайомила присутніх зі структурою та основними завданнями Бахмутського МЦДЮ, надала аналітичний звіт щодо результатів діяльності Центру за останні роки, звернула увагу на позитивні надбання та невирішені питання, над якими потрібно ще працювати. Доповнив доповідь керівника закладу творчий звіт його вихованців, які відобразили в своїх виступах напрямки роботи позашкільного закладу та різноманіття гуртків.

20 березня в Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбулася відкрита публічна презентація закладу в межах державної атестації для представників громадськості, членів атестаційної комісії, колективу Центру, батьків вихованців. 20 березня в Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбулася відкрита публічна презентація закладу в межах державної атестації для представників громадськості, членів атестаційної комісії, колективу Центру, батьків вихованців. 20 березня в Бахмутському міському Цеутському міському Центрі дітей та юнацтва відбулася відкрита публічна презентація закладу в межах державної атестації для представників громадськості, членів атестаційної комісії, колективу Центру, батьків вихованців. 20 березня в Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбулася відкрита публічна презентація закладу в межах державної атестації для представників громадськості, членів атестаційної комісії, колективу Центру, батьків вихованців. 20 березня в Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбулася відкрита публічна презентація закладу в межах державної атестації для представників громадськості, членів атестаційної комісії, колективу Центру, батьків вихованців. 20 березня в Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбулася відкрита публічна презентація закладу в межах державної атестації для представників громадськості, членів атестаційної комісії, колективу Центру, батьків вихованців.