Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 97 гостей.

Урядовий портал

Спортивна родина – здорова дитина

Переглядів: 2588
27.03.2017 - 13:03

У рамках місячника родинно-сімейного виховання, оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, в дошкільному навчальному закладі №40 «Посмішка» відбулася спортивна розвага за участю батьків.

«Хворіє той, хто лежить, а здоровий той, хто біжить» – так говорить народне прислів’я. Як зацікавити дитину спортом, як її залучити? Кращий спосіб – заняття всією родиною. Це не тільки користь власне від спорту, але й приємне спільне проведення часу, яке згуртовує всю сім'ю, а діти звикають вести правильний здоровий спосіб життя. Погодьтеся, краще витрачати час на спорт, ніж на ходіння до лікарів і лікування різних захворювань, а ті люди, які ведуть активний спосіб життя, рідше піддаються хворобам.

Родинам старших дошкільників навчального закладу №40 випала нагода продемонструвати фізичну підготовку та відчути себе справжньою спортивною командою. Яскраві емоції, гарний настрій, спортивний азарт, активна взаємодія у командах – такі складові панували на змаганні. Дорослі учасники отримали велике задоволення та практичний досвід сумісної рухової діяльності, а діти – незабутні враження та гордість за своїх спортивних батьків.

Пам'ятайте, що заняття спортом це не важкі фізичні навантаження. Зовсім ні. Це сумісні рухливі ігри та естафети, походи у басейн, прогулянки та пробіжки в лісопаркову зону, велоспорт, тренажери на майданчиках. Дитині цікаво те, що робить тато чи мама, ось такий зразок здорового способу життя стане нормою для неї. А ваша сім'я стане набагато більш згуртованою і здоровою, адже це саме головне!

У рамках місячника родинно-сімейного виховання, оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, в дошкільному навчальному закладі №40 «Посмішка» відбулася спортивна розвага за участю батьків.У рамках місячника родинно-сімейного виховання, оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, в дошкільному навчальному закладі №40 «Посмішка» відбулася спортивна розвага за участю батьків.У рамках місячника родинно-сімейного виховання, оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, в дошкільному навчальному закладі №40 «Посмішка» відбулася спортивна розвага за участю батьків.У рамках місячника родинно-сімейного виховання, оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, в дошкільному навчальному закладі №40 «Посмішка» відбулася спортивна розвага за участю батьків.

Останні статті на сайті