Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 78 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Донеччина: за січень – лютий в рамках операції «Акциз-2017» вилучено з незаконного обігу підакцизних товарів на суму 14 млн гривень

Переглядів: 1803
28.03.2017 - 07:47

Головним управлінням ДФС у Донецькій області продовжується проведення комплексу широкомасштабних організаційно-практичних заходів «Акциз-2016» щодо протидії незаконному виготовленню та обігу підакцизних товарів, збільшенню надходжень акцизного податку.  Дії співробітників в рамках операції «Акциз-2017» направлені на постійний моніторинг ринку товарів даної групи та запобігання розповсюдження фальсифікату.

За січень-лютий поточного року в рамках операції  вилучено з незаконного обігу підакцизних товарів на суму майже 14 млн грн, у тому числі алкогольних напоїв - на 2,1 млн грн, спирту - на 0,06 млн грн, тютюнових виробів - на 1,3 млн грн, тютюну (сировина) - на 7,3 млн грн, пально-мастильних матеріалів - на 2,3 млн грн,  а також автомобіль вартістю майже  0,7 млн гривень. Також викрито та припинено незаконну діяльність 2-х підпільних виробництв фальсифікованих підакцизних товарів, по яким до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР) внесено інформацію щодо відкриття кримінальних проваджень за ч.3 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

У тому числі всього в рамках операції «Акциз-2017» в поточному році до ЄРДР внесено 3 кримінальних провадження за ст. 204 КК України, по яким вилучено підакцизних товарів на суму майже 13 млн гривень.

Останні статті на сайті