Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

Верховна рада України

Виявлені на Донеччині порушники митного законодавства сплатили 54 тис. грн штрафних санкцій

Переглядів: 2525
28.03.2017 - 08:03

Протягом січня-лютого 2017 року фахівцями Донецької митниці ДФС виявлено та задокументовано два порушення митних правил.

До Управління служби безпеки України в Донецькій області направлено 2 повідомлення про протиправні діяння, що містять ознаки кримінальних правопорушень. За одним з порушень митних правил зареєстровано кримінальне провадження за ст. 305 Кримінального кодексу України (контрабанда наркотичних засобів).  Матеріали за іншим порушенням приєднані до раніше зареєстрованого кримінального провадження за ст.15 та ч.5 ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

По двом суб’єктам зовнішньоекономічної діяльності, які здійснювали митне оформлення в зоні діяльності митниці, направлено матеріали щодо проведення контрольно-перевірочних заходів до Головних управлінь ДФС Донецької та Харківської областей.

Упродовж звітного періоду в рамках операції «Рубіж-2017» спільно із правоохоронними органами Донецької області в результаті відпрацювання інформації, отриманої митницею, виявлено 2 порушення митних правил із реально вилученими предметами на суму майже 39 тис. грн, що на 80%, або на 31 тис. грн, більше, ніж за відповідний період минулого року.  

Значно активізувався напрямок аналітично-пошукової роботи. Так, за звітний період фахівцями управління протидії митним правопорушенням Донецької митниці ДФС до митних органів країн ЄС, СНД та Грузії направлено 7 запитів, що в 3 рази більше, ніж  за відповідний період 2016 року.

До Державного бюджету України протягом  перших двох місяців  2017 року митницею перераховано штрафних санкцій за порушення митного законодавства на суму більше 54 тис. грн, що на 12% перевищує показники минуло  року.

Останні статті на сайті