Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 138 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

«Я вибрала долю собі сама…»

Переглядів: 2335
03.04.2017 - 11:47

У рамках міського конкурсу «Ми молоді», організатором якого виступають міська організація профспілки працівників освіти і науки України та Управління освіти Бахмутської міської ради і шукають яскравих, харизматичних, небайдужих до своєї професії педагогів, у Бахмутській школі №10 учитель інформатики Лариса Дзина провела відкритий урок.

Учні 7-Б класу разом з учителем вчилися розв'язувати компетентнісні задачі, застосовувати раніше набуті знання у певних життєвих ситуаціях. Під час уроку школярі розраховували свої витрати на подорож до Києва, попередньо ознайомившись із цінами на товари та послуги у столиці за допомогою мережі Інтернет. Учні також пригадали, що зручним для здійснення підрахунків своїх витрат є табличний процесор MS Excel. Наприкінці уроку вчитель провела рефлексію за допомогою вправи «валіза». Діти на умовних «простирадлах» записали свої отримані знання та залежно від того, наскільки вони їм потрібні, відправили у валізу, пральну машину та кошик відповідно. Всі учні були залучені до роботи на уроці, не було байдужих очей, що вже свідчить про майстерність молодого учителя.

Існує думка, що молодість – це недолік, який дуже швидко проходить. Тож побажаємо Ларисі Дзині, щоб цей «недолік» був притаманний їй якнайдовше та перетворився у велику перевагу, а ще, звичайно, перемоги в конкурсі.

У рамках міського конкурсу «Ми молоді» учитель інформатики Бахмутській школі №10 Лариса Дзина провела відкритий урок.У рамках міського конкурсу «Ми молоді» учитель інформатики Бахмутській школі №10 Лариса Дзина провела відкритий урок.У рамках міського конкурсу «Ми молоді» учитель інформатики Бахмутській школі №10 Лариса Дзина провела відкритий урок.

Останні статті на сайті